søndag 8. juni 2008

En god søndag

Idag har vi hatt en topp dag:
Sommerfestgudstjeneste i Slettebakken menighet, med barnehagen vår sterkt med. Guttene våre var med og sang med barnehagen og alle vi foreldrene hadde laget ulike bidrag til en utvidet kirkekaffe.

Etter vi hadde spist var det leker og konkrranser for barna; både håvard og simen deltok og var svært fornøyde med bl a såpebobler til premie!

Senere var vi hos Kristine og Tormod Bjånes på bibelgruppe-familieavslutning. Dette var første ettermiddag med litt regn på eg vet ikkje kor mange uker uten. Men det stoppet ikkje den planlagte grillingen. Så hadde vi vafler, is, rørte frosne jordbær og brownies til kaffen.... mmm

Store og små koste seg litt inne, men mest ute. Godt at markiser kan beskytte for litt regn også :-)

No er fotball-em igang. Eg er enda ikkje engasjert, blir kanskje det. Bjørn er litt, og forventer stigning utover mesterskapet. I sammenheng med EM er det ferie i norsk eliteserie. Bjørn og de andre i Brann har det VI kaller ferie, men Brann kaller egentreningsperiode... Det blir nok trening på han.

Apropos trening: det er vel eg som trenger det mest. Skal imorgen. Nei, det er ikkje tull.

Kanskje eg skal lær meg kordan en legger inn bilder her.... Får ta det evt neste gang.

Denne uken er det småprosjekter på gang på skolen min, og så forbereder vi bursdagsfest i anledning 30-årsdagene våre denne våren. Feiring på lørdag. Mange venner ventes. Vi gleder oss!

snakkes